Mijn oudste dochter is vandaag 19 geworden. Yep, een Valentijnskindje 😊

En zoals dat gaat met grote kinderen, die verjaardag vieren ze niet meer primair met jou. Die vieren ze met vrienden en vriendinnen. En zo hoort het ook. Al mochten we vanochtend nog wel met haar (en haar vriend) samen ontbijten. Erg gezellig, en beter dan taart 😊 Of nee, die taart komt vanmiddag ook nog. Ach, laat ook maar. Die foto is trouwens clandestien, want dat mag ik van haar eigenlijk niet 😉

 

Omdat haar verjaardag voor mij toch wel een mijlpaal is en ik dus in een feestelijke stemming ben (dat zie je al aan de smileys 😉) geef ik vandaag 19% korting op mijn programma Afvallen zonder Dieet.NU. Zowel op het groepsprogramma als het individuele traject. Mocht je daarvan gebruik willen maken, stuur dan een mailtje naar info@afvallenzonderdieet.nu zodat ik die korting kan verrekenen.

 

Let wel: deze korting geldt alleen vandaag!

 

Als jij vandaag “gewoon” Valentijnsdag viert (ook leuk) – veel plezier!! Let’s live (and spread) love