11-05-2022
RAVENSTEIN | Van dieet naar dieet en telkens eindigt het in een teleurstelling. Eleonoor de Boevère ziet in haar praktijk Vitale Waarden veel mensen die graag willen afvallen, maar het gewenste resultaat steeds maar niet bereikten. Ze vielen wel af, maar kwamen net zo hard weer aan. Een patroon van soms tientallen jaren. Met het revolutionaire programma ‘Afvallen zonder dieet.NU’ weten mensen wel een gezond gewicht te bereiken en net zo belangrijk: te behouden. Ze gaat nu Quantum Connection Hypnosis Technique integreren in haar programma. “De resultaten zijn fantastisch.”

Dit is de intro van het artikel dat vandaag in Weekblad Regio Oss staat. Daarin vertel ik over mijn programma Afvallen zonder Dieet.NU, waarmee mensen die willen afvallen logischerwijs veel meer geholpen zijn dan met een dieet of alleen maar voedingsadviezen. Leuk voor even, maar niet voor de lange termijn 😉

In het artikel vertel ik ook over de toevoeging van Quantum Connection Hypnose aan mijn programma. Een techniek die ontwikkeld is door Roy Martina en die echt waanzinnig effectief is. Mocht je er meer over willen weten, dan nodig ik je van harte uit voor de LIVE informatiebijeenkomst in mijn praktijk op maandagavond 16 mei. Je kunt je daarvoor opgeven op deze pagina of via onderstaande button.

Ik geef ook nog een online Masterclass deze week, op zondagavond 15 mei.
Daarvoor kun je je hier opgeven (of via de button hieronder).

Op maandagavond 23 mei start het groepsprogramma Afvallen zonder Dieet.NU, inclusief deze nieuwe vorm van hypnose. Maar let op: dit programma is niet voor iedereen geschikt. Het is een intensieve training, die wat van je vraagt. Om mee te doen, moet je in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je wilt afvallen, hebt al van alles gedaan, maar nooit was het resultaat blijvend

  • Je weet inmiddels wel dat diëten of voedingsadviezen niet de oplossing zijn. Je bent dus op zoek naar een grondiger aanpak

  • Je bent bereid om 2 maanden intensief in jezelf te investeren. Niet vanuit de mentaliteit ‘ik ga dit maar eens proberen’ maar vanuit de overtuiging: ‘ik ga ervoor’

  • Je kunt en wilt tijd vrijmaken om aan jezelf te werken. Niet alleen op de maandagavonden, maar vooral ook tussen de bijeenkomsten door. Liefst dagelijks!

  • Je staat open voor een totaal andere manier van denken en doen en bent bereid om je kritische brein links te laten liggen.

Heb je interesse, kom dan naar mijn LIVE bijeenkomst op 16 mei in mijn praktijk in Ravenstein.
Of sluit zondagavond aan bij mijn online Masterclass (via ZOOM).
Uiteraard mag je me ook mailen met je vragen.

Last but not least: het hele artikel in Weekblad Regio Oss kun je hier lezen (pagina 7)!

En oja: in het artikel wordt nog iets nieuws onthuld.
Coming soon!! Houd je mailbox en social media dus in de gaten 😊