Die kikker, da’s een OPKIKKER.
Want een kikker blaakt (of kwaakt) van gezondheid.
Van fysieke gezondheid en – minstens zo belangrijk – van mentale gezondheid.

So: let’s talk about the frog ????

 

Vroeger was er helemaal geen Blue Monday. Net zoals Black Friday niet bestond. Zelf heb ik eigenlijk een hekel aan  “commerciële” dagen, maar – hypocriet als ik ben – als ondernemer doe ik toch graag een duit in het zakje. Want dit is namelijk écht leuk. Speciaal voor jou, omdat het Black Monday is ????
En omdat het vooruitzicht op iets leuks je al beter kan laten voelen!

Van 6 t/m 9 februari is er namelijk weer de Gezondheidsbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs vól met inspiratie over gezond eten, sport, mindfulness, massages, yoga, noem maar op. Bekende sprekers, workshops en honderden stands die het bezoeken méér dan waard zijn.

In ieder geval is één stand zeker het bezoeken meer dan waard, want die is van mij. Vitale Waarden! En omdat ik daar dus ook zelf sta (met een hele leuke actie, kom zeker langs!) geef ik 10 keer 2 toegangskaarten weg. Inderdaad, die heb ik gekregen van de organisatie. En ik geef ze het liefst aan health-minded people, die het ook leuk vinden om mij op de beurs te bezoeken.

 

Stuur me een mailtje ([email protected]) en laat me weten met wie jij naar de beurs wilt gaan en waarom. Doe dat uiterlijk 31 januari. Vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden!