Voor liefde, roep je meteen! Toch?
Want liefde is plus, angst is min. Je wil graag liefde voelen en vasthouden. Vanuit liefde leven.

En toch… Toch doe je heel veel dingen vanuit angst. Vaak onbewust.
Angst is een hele primaire emotie, die ook nuttig en nodig is. Denk maar eens aan die hongerige leeuw die plotseling voor je staat… zonder angst zou je het niet overleven.

Angst kan je ook ‘bevangen’. Jou in de greep houden. We ervaren momenteel een soort collectieve angst, waar we geen grip op hebben. Waardoor mensen gaan hamsteren, uit angst voor tekorten. In de media zien we voortdurend beelden die ons nóg meer de stuipen op het lijf jagen. We hebben geen grip op de realiteit. Waardoor de angst prima kan voortwoekeren… sneller dan welk virus dan ook.

Tuurlijk moet je realistisch zijn. De maatregelen zijn er niet voor niets. Maar wat voegt angst daaraan toe? Niets. Sterker nog, angst maakt de corona-crisis alleen maar erger. Alleen al omdat angst je immuunsysteem verzwakt.

Wil jij – juist nu – aan je (bewuste of onbewuste) angsten werken? Wil jij – juist nu – vanuit liefde en kracht kunnen leven? En de rust in je leven bewaren, zodat je – juist nu – er ook voor anderen kunt zijn? Grijp dan deze unieke kans! Het programma ‘Je angst de baas’ bied ik tijdelijk tegen een be-la-che-lijk laag tarief aan. Mocht je mensen weten die – juist nu – hierbij gebaat zijn, stuur hen dit bericht dan door.

 

Check deze pagina

 

Vanuit liefde,
met vitale waarde(n)volle, liefdevolle groet,