De afgelopen weken stonden voor mij vooral in het teken van mijn nieuwe programma ‘Afvallen zonder Dieet. Nu’. Een totaal andere aanpak van gewicht verliezen EN dat nieuw bereikte gewicht ook behouden. Niet door weer een dieet te volgen, maar door vooral gebruik te maken van je onderbewustzijn. Dáár valt namelijk de winst te behalen; niet door te doen wat je altijd al deed. Want als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg 😊

 

Over dit programma zal ik ook via Vitale Waarden (deze website, de nieuwsbrieven en sociale media) nog veel delen. Niet omdat dat het enige is wat ik nog doe. Maar wel omdat ik er superenthousiast over bent. En ik ben niet de enige! Binnenkort zullen ook anderen, die er al succes mee hebben behaald, hun ervaringen delen. So stay tuned!

Mocht je het gemist hebben, het e-book ‘Ontdek hoe je effectief afvalt (maar dan totaal anders)’ kun je gratis ontvangen. Check daarvoor deze pagina.

 

In het e-book leg ik ook uit waarom een dieet volgen niet effectief is – in ieder geval niet voor de langere termijn. En waarom het zelfs averechts werkt. Niet alleen voor je lijf en je fysieke gezondheid is het slecht, maar vooral ook voor je mentale gesteldheid. En toch is lijnen, of een dieet volgen, wat de meeste mensen doen. Waarom? Omdat we gewoontedieren zijn. Dit is wat we weten en wat we kennen. Een dieet volgen is wat tot ons patroon en onze mogelijkheden behoort; het zit al in onze ervaringsrugzak. Dus doen we wéér wat we altijd al deden. Oké, misschien nu even net iets anders: ander dieet, ander schema. Maar in de kern is het precies hetzelfde, toch?

 

Mocht jij ook de nodige kilo’s kwijt willen en het dit keer structureel en grondig aan willen pakken, dan nodig ik je van harte uit.
Welkom op www.afvallenzonderdieet.nu!