Nee, ik zat niet stil. Mijn laatste blog was van 1 april ???? en sindsdien heb ik kei- en keihard gewerkt.
Geschreven, gebeld, gefacetimed, geskypt, gezoomd  en geteamd (zoiets), gecoacht en getweakt. En geknutseld, vooral in de keuken. Daarnaast ook nog gewoon gewandeld en gefietst, gepoetst en geshopt. Meest online, quite safe dus. En oja, dat kuikentje uit mijn blog van 1 april heeft gisteren helaas het loodje gelegd. Da’s dan weer wat minder.

Maar… (tromgeroffel)… m’n programma ‘Je angst de baas’ staat live! Al in een langere periode ontwikkeld, doordacht en uitgetest. Waar ik het tot voor kort als apart aanbod op mijn website Vitale Waarden had staan, is ie nu volwassen geworden en uitgevlogen… om zelfstandig te settelen op

www.jeangstdebaas.nl

Niet eerst op kamers, maar meteen goed. Ruim behuisd en prima ingericht, al zeg ik het zelf.
Enfin, oordeel zelf. Graag zelfs, feedback is welkom!

 

Goed, en dan nu ter zake. Je angst de baas is een ‘blended’ coachprogramma. Dat wil zeggen: deels online, deels ‘live’. Voor als we dat weer mogen natuurlijk ????. Gelukkig zijn er veel alternatieven (zie tweede regel, derde zin).  Doel van het programma, ehhhh… drie keer raden.

De naam van mijn methodiek, de BEZIELING-methode, vormt een acroniem, verwijzend naar haar 10 stappenplan. Tien essentiële stappen naar een leven zonder angst. Vanuit een holistische visie, uiteraard. Immers, alles hangt met elkaar samen – iets waar de reguliere hulpverlening nog ver in achterloopt (iets van een ‘oud paradigma’).

 

Naast mijn website heb ik ook een e-book geschreven. Bijzonder actueel in corona-tijd!
Je kunt ‘m hier gratis downloaden. In de wetenschap dat “ergens tussen de 15 en 20% van alle Nederlanders” (!!!) lijdt aan overmatige angst (in de ggz gelabeld als angststoornis), zou het zomaar kunnen dat jij mensen kent die er wellicht baat bij zouden kunnen hebben. Wijs ze vooral op mijn site www.jeangstdebaas.nl, of stuur ze deze link: https://jeangstdebaas.nl/gratis/adviezen-om-je-angst-te-overleven/
Kunnen ze ‘m zelf ook downloaden ????.

Last but not least: ook mijn blogs zal ik voortaan scheiden. Jeangstdebaas.nl is immers volwassen en heeft een eigen, volwassen doelgroep. Om maar in marketing-termen te blijven spreken.

 

Tot zover deze boodschap.