Fijn, dat virus. Ik kan zijn naam niet meer horen, laat staan uitspreken. En toch… toch ben ik stiekem wel blij dat ie er is. Hij zet je weer even terug op je plek. Hij maakt je nederig. De wereld in rep en roer. Niet door overstromingen, aardbevingen of vluchtelingen, zelfs niet door de zoveelste domme uitspraak van Trump. Nee, door een virus. Heerlijk toch ????

Let wel: ik wil het ontstane leed zeker niet bagatelliseren. De paniek, de vele zieken en zeker de doden – afschuwelijk. En toch… toch geloof ik dat deze pandemie niet voor niets is. Hoe erg ook, het is aan ons mensen om hier onze lessen uit te trekken.

Voor 24 maart en 1 april had ik twee gratis lezingen ‘op locatie’ gepland. Een in Ravenstein en een in Oss. Maar –  je voelt ‘m al aankomen – da wordt ‘m ni! Althans, de lezing wel, maar niet ‘op locatie’. Ik ga ze, geheel virusvrij, online doen! En: ik schenk daarbij ook aandacht aan “the big C”. Thema van de lezing is immers Vitaliteit & Spiritualiteit. Komt dat virus weer ff mooi van pas ????

Wil je meer informatie (of je meteen aanmelden) dan kan dat op deze pagina.

Om automatisch mijn waarde(n)volle blogs in je mailbox te ontvangen, klik hier.