Deze week sta ik in de krant. Niet vanwege een heldendaad, of eigenlijk wel 😊
Het gaat om mijn nieuwste programma, waarmee ik heel veel mensen ga helpen. En misschien jou ook wel… lees dus ff door! Of bekijk meteen even dit korte filmpje.

 

Mijn programma heet Afvallen zonder Dieet.NU. De naam spreekt voor zich, ik verkoop geen auto’s ofzo. 😉 Met dit programma verlies je gewicht (minimaal 10% daling van je BMI) en krijg je een gezondere leefstijl, en daardoor ook minder fysieke en mentale klachten. Na afloop is die voortdurende strijd met eten achter de rug. Je weet wel: dat voortdurende stemmetje in je hoofd (“Zal ik wel of niet..?)” en het ‘alles of niets’ gedrag (“Ik heb nu toch al gezondigd, nu maakt het niet meer uit…”). Waar je doodongelukkig van wordt, gefrustreerd door raakt en waardoor je eigenwaarde tot een minimum daalt. Je háát dat dikke lijf…

Maar hee, dit programma is dus géén dieet!! Want diëten werken niet, in ieder geval niet op de lange termijn. Vandaar ook dat jojo-en, jou vast wel bekend. En hoewel je stiekem allang weet dat diëten niet werken; toch word je er elke keer weer ingeluisd. Elk dieet belooft in feite hetzelfde: in korte tijd kilo’s kwijtraken, een slank lijf en een gelukkiger leven. Maar wat gebeurt er? Uiteindelijk raak je door het volgen ervan steeds verder van huis. Nóg meer frustratie, een nog negatiever zelfbeeld en nog minder zelfvertrouwen.

 

In dit programma gaan we stevig inzetten op een verandering van je MINDSET; je gedachtenpatronen en vastgeroeste overtuigingen. Dáár valt de winst te behalen, NIET door te lijnen.

 

Dit programma staat op een aparte website, hoe verrassend: www.afvallenzonderdieet.nu

Komende week organiseer ik twee inspiratiebijeenkomsten, waarin ik je meer vertel over dit programma. Op donderdagavond 1 juli via Zoom en op zaterdagochtend 3 juli fysiek in mijn praktijk. Je kunt je daarvoor aanmelden via deze pagina.

 

Heb je nog vragen, let me know. Tot gauw!

 

P.s.: hieronder staat het volledige krantenartikel (Weekblad Regio Oss).
Als je erop klikt, kun je hem ook nog lezen! 😊